Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Martin Rump osales mainekal TotalEnergies 24 hours of Spa kestussõidul

Eesti võidusõitja Martin Rump oli peale pikka pausi taas võistlustules, kui osales kuulsal suursõidul Spa Francorchamps ringrajal Belgias. Tavaolukorras Aasias Audi rooli keerav Rump oli seekord osa Lamborghini tehase ja Vincenzo Sospiri Racing tiimi koostöös välja pandud Silver Cup klassi Lamborghini Huracan GT3 Evo meeskonnast.

Peale 11-tunnist kihutamist tuli meeskonnal katkestada, kuna radiaatorisse lennanud kivi põhjustas mootori liigse ülekuumenemise ja rikke.

Martin Rump: ’’Kahju, et me ei saanud lõpuni tulla ja oma tegelikku potentsiaali realiseerida. Esimeste tundide keerukustest ja väiksematest ebaõnnestumistest hoolimata leidsime peagi hea rütmi ja kiiruse. Ööpimeduse saabudes sõitsime tõusvas joones, parandades järjepidevalt positsiooni. Katkestus tuli just, kui olin valmistumas oma teiseks topeltstindiks. Kõik oli veel võimalik. Kellaosuti võis näidata pisut enne 4:00 varahommikul. Kogu meeskond töötas efektiivselt ja ilma väsimusmärkideta. Olime väga pühendunud ja täis võitlustahet. Aga tehnikasport on kord juba selline.’’

_____________________________
Allikas: Motorsport Media – www.motorsport.ee

Generated by Feedzy