Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Meeldetuletus: homme lõpeb registreerimine Rallikrossi Tulevikutähe programmi

Homme on viimane päev registreerumiseks 10-15aastastele tüdrukutele ja poistele mõeldud Eesti Autospordi Liidu (EAL) noorteprogrammi Rallikrossi Tulevikutäht 2022.

“Huvi on päris suur, küsimusi tuleb nii algajatelt kui edasijõudnutelt,” rääkis Eesti Autospordi Liidu rallikrossikomitee esimees Mati Kask. “Sarja pluss on vaieldamatult see, et esimesed sammud rallikrossis saab astuda oma tehnikat soetamata. See tähendab, et suured stardikulutused jäävad tegemata ning kui peaks selguma, et ala ikka noorele ei sobi, pole ka probleemi, mida teha soetatud tehnikaga.”

Koostöös Rahvusvahelise Autoliiduga (FIA) elluviidava programmi eesmärk on aidata noortel autosportlastel astuda esimesed sammud rallikrossis. Kokku kuulub kalendrisse 14 võistlus- ja treeningpäeva eri radadel, millest kuus on Terminal Oil Eesti meistrivõistluste etapid rallikrossis, üks NEZ-etapp, kaks superkrossid ja viis treeningpäevad. Krosskart 125 klassis antakse tänavu välja rallikrossi Eesti meistritiitel.

Täpsemalt saab programmist lugeda siit ja registreeruda siin.

Noorte krosskartide eestvedaja Laur Langeproon tutvustab Rallikrossi Tulevikutäht 2022 võistlusautot.

The post Meeldetuletus: homme lõpeb registreerimine Rallikrossi Tulevikutähe programmi appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee