Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Mida enne spordiennustuste tegemist silmas pidada

Spordiennustused on tuntud hasartmängude vorm, mis kogub ajaga aina enam populaarsust, seda eriti nüüd kui panuseid on võimalik teha interneti teel, mis muudab panustamise eriti kiireks protsessiks. See ei ole aga nii lihtne, kui see võib tunduda, seega on oluline olla teadlik riskidest enne kui raha mängu panna.

Koefitsendid ja tõenäosus võita

Esimene mida enne spordiennustusi kaaluda, on koefitsiendid. Koefitsiendid arvutatakse, põhinedes sellel, kui palju inimesi tõenäoliselt panustab igale mängijale või meeskonnale ning sellele, palju neid kokku on. Erinevatel spordialadel ning võistlustel on täiesti erinevad koefitsendid, mistõttu ei ole võimalik kõike ühe puuga lüüa.
Lisaks sellele tasub kaaluda, kas sellel, kellele panustad, on reaalne võimalus võita ning millised need võimalused on. Tasub kulutada pisut aega sellele, et välja uurida, milline panus oleks sinu jaoks antud hetkel kõige mõistlikum, isegi kui tegemist pole sinu lemmikmeeskonna või – mängijaga.

Risk raha kaotada

Teine, mida enne spordiennustuse tegemist kaaluda, on sellega kaasnev risk. Tegemist on ju siiski ennustusega – seega kaasneb suur võimalus raha kaotada, mis omakorda võib põhjustada sõltuvust. Seega on oluline, et panustad vaid summa, mille kaotamisega oled juba arvestanud ning sead endale kindla eelarvelimiidi edasistele panustele. Panusta vastutustundlikult ning ära kunagi ületa endale seotud limiite. Kui tunned, et ei ole suuteline piiri pidama, siis kaalu endale kasiinokeelu seadmist.

Kus soovid panuseid teha

Leidub väga palju erinevaid ennustuslehti, kus on võimalik panuseid teha. Milline neist aga valida? Parimaks soovituseks on külastada vaid ametlikke mängulehti. Pole mõtet mängida ebaseaduslikes kasiinodes ning riskida oma raha kaotamisega. Eestis leidub palju erinevaid hasartmängude pakkujaid, kelle lehel on võimalik turvaliselt panuseid teha. Üheks portaaliks, kust leiad ülevaate Eesti kasiinodest on näiteks Casino Cupid, kust leiad ainult ametlikud ja usaldusväärsed hasartmängulehed.
Kokkuvõttes võib öelda, et panustamisel on palju tahke, kuid panustamiseks edukas olemiseks vaja pole ainult mitte taustatööd vaid ka õnne.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!