Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Nädalavahetus autospordis: ralli ja elektrivormelite MM, e-autosport ning kardisport

Nädalavahetusel on maailmameistrivõistluste punktid mängus rallis ja Formula E võistlussarjas, Singapuris toimub e-autospordi olümpianädal ning kardisportlased võistlevad Itaalias.

Autoralli MM-etapil Keenias osalevad eestlastest Ott Tänak / Martin Järveoja (Ford Puma Rally1). Võistlus kestab tänasest/neljapäevast pühapäevani, otsepilti vahendavad TV3 kanalid ja WRC+ All Live.

Tänasest/neljapäevast Pühapäevani Napolis kestvale kardispordi WSK Open Series etapile on eestlastest registreerunud Mark Martin Loomets, Ken Oskar Algre ja Markus Kajak. Võistlust on võimalik jälgida kodulehele vahendusel.

E-autosportlane Risto Kappet võistleb e-spordi olümpianädalal (Olympic Esports Week) Singapuris. E-autospordi kvalifikatsioon algab laupäeval kell 5.00 ja võistlus pühapäeval kell 7.00. Võistlust on võimalik vaadata ka otseülekandes.

Elektrivormelite MM jätkub Portlandis, kus kvalifikatsioon sõidetakse laupäeval kell 22.40 (siin ja edaspidi Eesti ajad) ning võistlus pühapäeval kell 3.03. Võistlust näitavad TV3 Sport Open ja Eurosport.

The post Nädalavahetus autospordis: ralli ja elektrivormelite MM, e-autosport ning kardisport appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee