Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Paul Aron lõpetas vormel 3 hooaja kolmanda kohaga

Paul Aron (Prema Racing) lõpetas vormel 3 sarja hooaja kolmanda kohaga.

Viimasel etapil Monzas sai Aron kvalifikatsioonis kolmanda tulemuse, sprindis sattus avariisse ja katkestas ning põhisõidu lõpetas seitsmendal kohal. Hooaja kokkuvõttes tähendas see talle individuaalset kolmandat kohta, kuid meeskondlikult saavutas Prema Racing võidu.

Monza põhisõidu alguses sõitis Aron esikohakonkurentsis, kuid ratas-rattas võidusõidus trügiti eestlane rajalt välja kruusale ja see tähendas lühiajalist väljalangemist esikümnest. Lõpuks suutis Aron tõusta seitsmendaks.

“Hetkel pole ma hooaja kolmanda kohaga rahul,” sõnas Aron F3 kodulehe vahendusel. “Monzasse tulles olin edetabelis teine ja eesmärk oli kohta hoida. Kvalifikatsioon läks hästi, sprindisõidus sundis aga kokkupõrge avaringil katkestama ja põhisõidus tõugati rajalt välja, mis maksis mulle teisel kohal lõpetamiseks vajaminevad punktid. See on suur pettumus.”

Hooajast üldisemalt rääkides mainis Aron, et aasta läks korda. “Algus oli raske, aga tegime aasta jooksul teinud väga head tööd, et oma tempot parandada. Tulemused läksidki aina paremaks.”

Tiitli kindlustas juba reedesel kvalifikatsioonil Gabriel Bortoleto (Trident), kel on hooaja kokkuvõttes 164 punkti. Hõbe kuulub 119 punktiga Zak O´Sullivanile (Prema Racing) ja pronks 112 punktiga Aronile. Prema Racing võitis tiimide arvestuses 327 punktiga, Trident oli teine (306 punkti) ja MP Motorsport kolmas (194).

Paul Aron. Foto: Mercedes-AMG

The post Paul Aron lõpetas vormel 3 hooaja kolmanda kohaga appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee