Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Paul Aron saavutas vormel 3-s esimese sõiduvõidu

Paul Aron (Prema Racing) võitis vormel 3 Austria etapil sprindisõidu, põhivõistlusel sai ta 25. koha.

Aron sõitis kvalifikatsioonis kiireima aja, kuid rajapiiride ületamise tõttu selle ringi tulemust ei arvestatud. Arvesse läks aeg, mis andis talle põhisõiduks neljanda stardipositsiooni.

Sprindile stardivad kvalifikatsiooni 12 paremat pööratud järjestuses, Aron alustas seega kaheksandalt kohalt ja võitles end vihmas peetud võistlusel esimeseks.

“Emotsioonid on laes,” rääkis Aron pressikonverentsil. “See oli küll sprindi, mitte põhisõidu võit, aga kvalifikatsioonis juhtunu foonil tundub palju rohkemana. Prema andis mulle suurepärase auto ja kasutasin seda maksimaalselt ära. Kvalifikatsioonis õnnestus sõita parim aeg, mis küll tühistati. Otsus oli õiglane, rajapiirid on maha märgitud põhjusega. Aga muidugi oli tühistamisest kahju ja sprindi võit tundub nagu hüvitus selle eest.”

Põhivõistlusel sattus Aron kokkupõrkesse, auto kannatada saanud esitiib vajas vahetust. Lõpptulemuseks 25. koht. Põhisõidu võitis Aroni tiimiskaaslane Zak O`´Sullivan.

Punktitabelit juhib Gabriel Bortoleto (Trident) 111 punktiga, Gabriele Minil (Hitech Pulse-Eight) ja Aronil on võrdselt 65 punkti ning nad on viiendal ja kuuendal kohal.

Sari jätkub 7.-9. juulini Silverstone´is toimuva võistlusega.

The post Paul Aron saavutas vormel 3-s esimese sõiduvõidu appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee