Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Rapla ralli lükkub edasi

Täna, 31. märtsil 2021 teatasid Rapla ralli korraldusmeeskond ja Eesti Autospordi Liit, et esialgu 7. – 8. mai toimuma pidanud autoralli Eesti meistrivõistluste 2. etapp lükkub COVID-19 viiruse leviku tõkestamiseks seatud piirangute tõttu paari nädala võrra edasi. Ralli uueks toimumisajaks on korraldajad planeerinud 28. – 29. mai.

Võistluste peakorraldaja Kaido Vilu sõnul on peamiseks prioriteediks kõikide osapoolte ohutus. „Tänane epidemioloogiline olukord Eestis on väga keeruline ja seetõttu oleme korraldusmeeskonnaga otsustanud võistluse paari nädala võrra edasi lükata. Ralli uueks toimumisajaks oleme hetkeseisuga planeerinud 28. – 29. mai.“

„Ühtlasi on meil hea meel tõdeda, et huvi võistluse vastu on olnud suur nii Eestis kui ka välismaal. Püüame teha omalt poolt kõik, et üritus toimuma saaks, kuid peame siinkohal arvestama kehtivate piirangutega. Loodame võistlusjuhendi avaldada juba aprilli keskpaigas, aga jälgime aktiivselt olukorda ja oleme pidevas kontaktis nii Eesti Autospordi Liidu kui ka Terviseametiga,“ lisas Vilu.

„Praegu kehtivate korralduste alusel on COVID-19 haiguse leviku tõkestamiseks seatud piirangud avalike ürituste korraldamisele vähemalt kuni 25. aprillini. Selleks, et olukord normaliseeruks, tuleb meil kõigil ühiselt pingutada ja loodetavasti saame hooajaga jätkata juba mai lõpus,“ ütles Eesti Autospordi Liidu spordidivisjoni juht Kuldar Sikk.

_____________________________
Allikas: Motorsport Media – www.motorsport.ee

Generated by Feedzy