Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Red Bull Car Park Drifti kvalifikatsioonide parim oli Oliver Randalu

Täna alguse saanud ja homme finaalidega jätkuv Red Bull Car Park Drift pakkus põnevust läbi terve päeva. Teistkordselt Eestis toimuv võistlus on seekord üles seatud Unibet Arena tagumisse parklasse. Asukoha on kindlasti publik hästi vastu võtnud, sest sündmuse piletid on välja müüdud.

Kvalifikatsioonipäeva parima tulemuse sõitis välja eelmisel Car Park Drifti võistlusel teiseks jäänud Oliver Randalu. Mees näitas mõlemas sõidus maksimumi lähedast tulemust, suutes kahel korral saada kolmesajast võimalikust 295 punkti. Randalule järgnesid 291 punktiga Oskar Raud ja 288 punktiga Randar Kajo. Väga head ja just stabiilset sõitu näitasid veel Ao Vaida, Michael Reiljan, Kristjan Salmre ja Siim Oskar Hääl.

“Muidugi olen tulemusega rahul, pea maksimumi lähedale kahel sõidul ja sama tulemus saada on see mida siia püüdma tulin. Samas eelmisest korrast on endiselt meelest, kuidas kogu võistluse otsustas lõpuks finaalsõit, kus Michael Reiljan suutis minust parem olla, seega täna veel näppusid liiga püsti ei lükka. Homne päev on otsustav,” ütles Randalu.

Täna olid rajal 40 sõitjat, kellest 20 paremat pääsesid homsesse finaali. Edasi toimuvad eliminaatorvoorud. Kahekümnest selgub TOP 8, sealt TOP 4 ning siis juba saame teada, kes läheb Eestit detsembri alguses esindama Red Bull Car Park Drifti maailmafinaali, mis toimub Omaanis.

“Kõigile, kes mõtlevad homme tulla Red Bull Car Park Drifti vaatama, peame aga ütlema, et vaadake otseülekannet, sest sündmuse piletid on välja müüdud. Muidugi lubab head suveilma ja Unibet Arena juurde tasub oma sammud siiski seada, sest pühapäeval on Arena ees Cars & Coffee hobiautode kogunemine. See on sündmuse piletita osa ning kohale on oodata ligi 80 sõidukit. Lisaks on seal kohal ka CUFA puldidriftiautod, mida kõigil võimalik proovida ning Red Bull DJ Truckis mängib muusika,” sõnas ürituse kaaskorraldaja Raiko Ausmees.

Tasuta võistluse otseülekanne on jälgitav:
https://sport.television.ee/live/2671

The post Red Bull Car Park Drifti kvalifikatsioonide parim oli Oliver Randalu appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee