Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Registreerumine Terminal autoralli Eesti meistrivõistluste etapile Humus Paide Rallyle lõpeb nädala pärast

Terminal autoralli Eesti meistrivõistlused jätkuvad pärast eeloleval nädalavahetusel sõidetavat Cesise rallit 23. ja 24. augustil Kesk-Eesti teedel Humus Paide Rallyga. Võistlejate registreerimine on avatud veel nädal aega ja lõpeb 14. augusti õhtul kell 21.00.

Humus Paide Rally on hooaja kuuendaks etapiks klassidele EMV1-8 ja Estonian Junior Challenge. Klassi EMV Lada võistlejad tulevad starti viiendat ja veoautode EMV9 arvestuse sõitjad neljandat korda. Lisaks Eesti meistrivõistluste etapile on Järvamaa teedel stardis ka Läti meistrivõitluste viienda etapi osalejad ja kolmandat korda heideldakse autoralli Balti mere meistrivõistluste punktidele.

Paide ümbruses sõidetakse kahe võistluspäeva jooksul kümme kiiruskatset ja läbitakse 124,96 katsekilomeetrit, millest asfaldil 10%. Kogu võistlusraja pikkuseks on 548,01 km.

Nagu juba traditsiooniks saanud, asub võistluse stardi- ja finišipoodium ning hooldusala Paide Muusika- ja Teatrimaja territooriumil. Humus Paide Rally võistlus- ja meediakeskus asuvad sel aastal E-Piim Spordihallis.

„Humus Paide Rally linnakatse on sel aastal täiesti uues formaadis ja kuigi keskväljakut läbitakse, siis enamus katset sõidetakse Paide vallimäe ümbruses. Linnakatse saab olema lühike, kuid äge, kus on palju tempomuutusi ja väga tehniline,“ sõnas ralli direktor Peep Kristal. „Eelmisest aastast on väga vähe järgi, vaid üks katse on sama mullusega, kuid seegi teises suunas. Meie legendaarne pikk katse on samuti suures osas uus nii, et põhimõtteliselt pole vana kogemusega suurt midagi peale hakata. Möödunud aastal oli meil stardis 11 eri rahvust ja loodame, et ka sel aastal on osalejaid palju, kuid eks majanduse seis on nagu on ja raske on kõigil.“

Humus Paide Rally on sel aastal pealtvaatajatele tasuta.

Võistlejate registreerimine 23.-24. augustini toimuvale Humus Paide Rallyle on avatud veel nädal aega ja lõpeb 14. augusti õhtul kell 21.00. Võistlejate nimekiri avaldatakse 15. augustil kell 17.00.

Täpsema info võistlusele registreerumiseks, võistlusjuhendi ja muud dokumendid leiab SIIT

The post Registreerumine Terminal autoralli Eesti meistrivõistluste etapile Humus Paide Rallyle lõpeb nädala pärast appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee