Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Reimann ja EST1 teevad põneva külalisesinemise Nürburgringil

Tihedat GT hooaega nautiv Alex Reimann EST1 Racing meeskonnast on oma musta-oranži kirju Porschel lisaks GT Open ja Carrera Cup Benelux sarja kõrval tee leidnud ka legendaarsele Nürburgringile, kus käesoleval nädalavahetusel sõidetakse Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland sarja põnev etapp.

Põnevuseks on põhjust mitmel tandril. Esiteks on Carrera Cup Deutschlandi puhul tegemist vanima Porsche kereautode sarjaga, mille ligi 30-autolises võistlejaterivis tuleb Reimannil silmitsi seista ka senise hooaja tihedaima konkurentsiga. Ja seda mitte ainult teistelt noortelt talentidelt, vaid ka kogenud veteranidelt, keda on Carrera Cup Deutschland sarjas mitmeid.

Seega on kindel, et selle nädalavahetuse peal on ka palju tähtsaid silmapaare. Hea esinemine võib tähendada Reimanni sugusele noorele piloodile palju. Seda enam, et etapp toimub kuningliku DTM sarja nädalavahetuse raames, rikka ajalooga Nürburgringi Grand Prix rajal.

Kuigi esialgsete plaanide järgi on tegu ühekordse külalisesinemisega, on EST1 ja Reimann motiveeritud, et ennast selles prestiižses rivis maksma panna ning seeläbi koguda ka väärtuslikku kogemust GT Open ja Benelux sarjade sügishooaja eel. 

Võistluse ajakava (Eesti aja järgi)
Laupäev, 17. august
12:15 Esimene võistlussõit

Pühapäev, 18. august
12:15 Teine võistlussõit

Mõlemad võistlussõidud on otsepildis tasuta jälgitavad:

1. sõit: LIVE Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland 2024 | #5 DTM Nürburgring | Race 9 – YouTube 

2. sõit: LIVE Porsche Sixt Carrera Cup Deutschland 2024 | #5 DTM Nürburgring | Race 10 – YouTube

The post Reimann ja EST1 teevad põneva külalisesinemise Nürburgringil appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee