Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Samsonas Rally Utena 2024 ootab osalema ja kaasa elama

Samsonas Rally Utena 2024 korraldajad kutsuvad kõiki rallisõitjaid ja -fänne 27. ja 28. septembril Utenasse, kus toimub Leedu, Läti ja Balti mere meistrivõistluste finaal.

Kuigi suvi on alles poole peal, on Samsonas Rally Utena korraldustiimis tõsine töö käimas. Soov ja ambitsioon tõsta igal aastal kvaliteedilatti sunnib otsima uusi viise ja lahendusi. Sel aastal ei ole Utena ralli mitte ainult Leedu meistrivõistluste lõppakord, vaid ka Läti ja Balti mere meistrivõistluste oma, seega tuleb võistluse korraldamisel vastu võtta Balti regiooni kiireimad osalejad nii hästi kui võimalik.

Teine väline tegur, mis muudab ralli toimumise viisi ja kohta, on Vilniuse–Utena maantee (A14) remonditööd, mis piiravad juurdepääsu Utena lõunaosa teedele. Seetõttu pidi ralli korraldajate meeskond suunama oma otsingu sobivate teede leidmiseks teistele piirkondadele, sealhulgas Zarasai ja Anykščiai rajoonidesse, mille kruusateed täiendavad Utena ümbruse teid.

Kokku on plaanis 13 kiiruskatset, sealhulgas kaks uut öökatset Utena tänavatel. Enamik kiiruskatseid sisaldab varem kasutamata lõike. Ralli esimesel päeval on rohkem kui 30 kilomeetrit katseid ja teisel päeval üle 80 kilomeetri, kokku rohkem kui 110 kilomeetrit.

Võistlusdokumendid avaldatakse augustis ning rohkem teavet eelseisvate Samsonas Rally Utena võistluste kohta leiate aadressilt www.samsonasrally.com ja Facebookist.

The post Samsonas Rally Utena 2024 ootab osalema ja kaasa elama appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee