Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Survepesur on kasulik ja mitmekülgne abivahend

Survepesur on paljude eestlaste arvates üks vaieldamatult hea ja mitmekülgne seade, mis leiab kasutust nii autode pesemiseks kui ka muudeks töödeks, millega paljud koduomanikud silmitsi seisavad. Kui oled üks neist, kes kaalub survepesuri soetamist, siis tutvu edasi meie artikliga, et teada saada, milleks kõik see seadeldis on kodus hea.

Survepesur auto pesemiseks

Kui oled tihe auto kasutaja, siis tead hästi, et auto võib kiirelt mustaks saada. Sõites sügisel poristel teedel või suvel matkarada otsides mööda pikki ja kuivasid kruusateid, muutub auto kiirelt mustaks. Ja mitte ainult nendes äärmuslikes oludes, vaid ka linnatänavatel sõites. Selleks, et ei peaks igal korral mitmeid euromünte pesemiseks kasutama, tasub soetada endale survepesur, millega koduaias enda auto läikima lüüa. Survepesur on ideaalne auto loputamiseks suurest mustusest. Võta see kasutusele, et pesta esimese korraga maha tolm ja suurem mustus ning jätka šampooni pesuga, mis lõpeta uuesti survepesuga. Survepesur teeb väga hea töö sinu eest ära ja sa saad alati hoida enda auto puhtana. Kasuta seda ka rehvide ja porimattide pesemiseks. 

Kui sa soovid endale soetada survepesuri, siis Kaup24 ja Hansapost aitavad sind oma suure valikuga. Avasta nende tootevalik ja leia sealt selline survepesur, mis on just ideaalne autode, mootorratta pesemiseks. Selline survepesur leiab ka kasutust, kui soovid puhastada enda jalgratast või ATV-d – kasutusvõimalusi on palju.

Survepesur teisteks töödeks kodus

Survepesur leiab tee paljude koju just ennekõike autode pesemise eesmärgil, kuid tegelikult on sellele veel palju teisi võimalusi, mida ära kasutada, seda eriti siis, kui sa oled majaomanik. Kas teadsid, et regulaarselt oleks hea pesta nii katust kui ka fassaadi? Just selleks on hea survepesur, millega saad kerge vaevaga maja fassaadi kui ka katuse puhtaks. Enne suvehooaega soovitame ka pesta sellega ära kogu terrass ja seejärel lakkida üle uueks hooajaks. Rääkimata aiamööbli, sillutatud tee või aia pesemisest.

Sõltuvalt sellest, millise survepesuri sa otsustad soetada ja mis eesmärgil, saad alati soetada juurde erinevaid tarvikuid, mis aitavad sul tööde kergemalt teha. Selleks on erinevatel tootjatel olemas nii teleskoop vardad ja erinevad harjad paremaks puhastamiseks. Need saad kinnitada survepesuri külge, et puhastustöid kiiremini ja paremini teha. 

Kokkuvõttes on survepesur hea vahend, mis ei tohiks puududa ühestki kodust, kus on vähemalt üks auto ja aed, sest sellega saab nii auto puhtaks ning aias puhastada ära paljud kohad, kuhu koguneb ajapikku mustust ja tolmu. Survepesur on auto kui ka rehvide pesemiseks nii kiire lahendus kui ka rahakoti säästlik võimalus, sest nii jääb sul raha üle auto pesemise teenuse pealt ja saad oma autot pesta just sel ajal, kui selleks on soov ja vajadus.

_____________________________

Allikas: Motorsport Media – www.motorsport.ee

Generated by Feedzy