Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Tartu atraktiivse superenduro võitis Rene Jerbach

Eelmisel reedel toimus Tartu kesklinnas atraktiivne superenduro, kus võistlejad pakkusid publikule meelelahutust hiliste tundideni ning mille superfinaali võitis Rene Jerbach.

Riho Kollist on juba aastaid Tartu kesklinnas vaatemängulisi ja ekstreemseid endurovõistlusi korraldanud ning ka see aasta ei olnud erand.

Juuli viimase reede õhtuks kerkisid Emajõe kalda lähedale takistused, kus ligi poolsada endurosõitjat Estonian Enduro Super Series (EESS) sarja teisel etapil oma oskusi näitama asusid. Vaatamata vahepeal sadanud hoovihmale, mis raja libedaks ja raskeks muutis, jätkus ka publikut raja äärde kuni võistluse lõpuni ning sündmust sai otseülekandes jälgida ka YouTube’i vahendusel.

Profisõitjatest võitis peakorraldaja Riho Kollist Tajo Andressoo (mõlemad KTM, Sõmerpalu MK) ja Jürto Braueri (Beta, Tartu Enduro Klubi) ees.

Hobi klassis edestas Klaus Somelar (Sherco, Tartu Enduro Klubi) Sander Luigat ja Martin Kohvi (mõlemad KTM, Tartu Enduro Klubi).

Algajatest oli parim Kert Pikanõmme (KTM, RedMoto Racing) Rando Välimetsa (Husqvarna, RedMoto Racing) ja Cheron Lukki (Husqvarna, Kagu MK) ees.

40+ klassi esikolmik: Rene Jerbach, (KTM, KTM Racing Estonia) Vaido Kalm (KTM, Sõmerpalu MK) ja Rain Lipson (Husqvarna, KTL Racing), 50+ klassis võistles Margus Tiimann (KTM, Tartu Enduro Klubi) ning Triali klassis olid kolm parimat Ott Holger Ross (MC Panter), Maron Mangusson (GasGas, Motospordiklubi GasGas) ja Jaanus Ehala (Sherco, Otepää MK).

Päevale punkti pannud superfinaali, kus sõitsid kõikide klasside parimad koos, võitis Rene Jerbach Jürto Braueri ja Riho Kollisti ees. Jerbach möödus Brauerist viimasel takistusel enne finišit!

Võistluse detailsemad tulemused on leitavad siit: http://timetrica.live.enymind.fi/live/#/166/Tartu_Superenduro_2021_Jul_30_2021

Urmo Sibula galerii võistlusest: https://www.facebook.com/media/set?vanity=urmo.sibul&set=a.3953923378039558

Salvestus võistlusest: https://youtu.be/K5dvzsz4I2I

Superfinaal: https://youtu.be/nAk4y2Fsl54

_____________________________
Allikas: Motorsport Media – www.motorsport.ee

Generated by Feedzy