Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Uuemõisa Autokeskus sai Škoda ametlikuks teeninduspartneriks

Uuemõisa autokeskuse juhataja ja Škoda sõidukite maaletooja Auto 100 AS-i juhataja kirjutasid alla lepingule, mis teeb Uuemõisa autokeskusest Škoda volitatud teeninduspartneri Läänemaal.

„Me oleme selleks valmistunud pikalt, ligi aasta. Eile sai leping lõpuks alla kirjutatud ja alustame nüüd ametliku esindajana Škodade müügijärgset teenindust,“ ütles Uuemõisa Autokeskuse juhataja.

Ettevõtte tegi selleks suure investeeringu, soetas diagnostikaseadmed ja eritööriistad ning õpetas välja töötajad.

Škoda kliendid juba oodatud autokeskust külastama.

Haapsalu ja Läänemaa autoomanikele on tegemist väga hea uudisega, sest Škoda on väga populaarne ja müüginumbrid viimase paari aasta jooksul jõudsalt üles läinud.

„Škoda autod on väga kiire arengu teinud ning hinna ja kvaliteedi suhe on väga hästi paigas,“ ning see on ka Škoda müügiedu põhjusteks.

Škodade remondivalmidus oli Uuemõisa autokeskuses olemas ka enne. Nüüd saab Uuemõisas aga Škodasid hooldada ja remontida ka sõiduki kehtiva garantii ajal ega pea selleks mujale Škoda esindusse sõitma. „Škoda omanikud saavad kõik oma probleemid nüüd koha peal lahendada,“ ütles Uuemõisa autokeskuse juhataja ja lisas, et oodatud on ka vanemate Škodade omanikud.

Uuemõisa Autokeskuse põhitegevusalad

PEUGEOT, SUZUKI, HYUNDAI ja ISUZU sõidukite müük ning hooldus Läänemaal ja Hiiumaal. Škoda volitatud teeninduspartner Läänemaal. Sõidukite hooldus ja remont ning värvimis ja plekitööd. Sõidu- ja veoautode rehvide müük ning paigaldus. Kliimaseadmete kontroll, hooldus ja täitmine. Sõidu- ja pakiautode rataste  seadenurkade kontroll ja reguleerimine. CO kontroll ja reguleerimine. Tulede kontroll ja reguleerimine. Amortisaatorite ja pidurite kontroll. Tiki haagiste müük. Akude müük. Varuosade tellimine ja müük.