Motoveeb

Mootorratta ja autospordi, uudised ja mõtted ja mõnd muud veel.

Viis korduma kippuvat küsimust EAL gala kohta

Viis korduma kippuvat küsimust 13. jaanuaril Eesti Rahva Muuseumis toimuva EAL gala kohta.

Galal autasustatakse 2023. aasta autospordihooaja meistri- ja karikavõistluste parimad, antakse üle ränd- ja eriauhinnad ning teenetemärgid. Samuti kuulutatakse välja Eesti aasta auto 2024. Pileteid on võimalik osta Piletikeskusest. Soodushinnaga piletid (70 eurot täiskasvanu, 35 eurot 12aastane ja noorem laps) on müügil 31. detsembrini (kaasa arvatud), 1. jaanuarist on pilet kallim (vastavalt 90 ja 55 eurot).

1. Kavas on märgitud püstijalabufee, kas see tähendab, et pean kogu gala aja püsti seisma?

Ei. Põhisaalis on küll vaid püstijalalauad, kui istumisvõimalusi leidub nii samas saalis kui mitmel pool mujal. ERM-i eri paikadesse on paigutatud ekraanid, mis näitavad otsepilti lavalt. Samuti on võimalik jalga puhata Hurda saalis, kus näidatakse samuti otseülekannet.

2. Kuidas ma näen galat, kui olen ostnud lauakoha?

Lavaga samas saalis istumisvõimalusega laudu ei ole, enamik laudu asub restoranialas. Laval toimuvat saab jälgida ekraanidelt. Mõistagi on võimalus liikuda enim huvitavaks osaks põhisaali ja naasta hiljem lauda.

3. Tulin Eesti meistriks, kas pean ostma pileti?

Jah. Eesti meistri- ja karikavõistlustel esikolmikusse jõudnud sõitjad said e-posti teel kutse, mis juhatab Piletikeskusesse.

4. Mis toimub galal veel peale autasustamise?

Selgub Eesti aasta auto 2024 ja autosportlaste lemmik. Kohapeal toimuva hääletuse tulemusel selgub gala külaliste lemmikauto. Kätt on võimalik proovida võidusõidusimulaatoritel. Õhtu lõpetab Karl-Erik Taukar Bandi esinemine.

5. Kas galal on kavas ka vaheaeg, et saaks sõpradega juttu ajada?

Vaheaega ei ole, kuid ERM-i ruumid on piisavalt liigendatud, et vaiksema koha jutuajamiseks leiab kindlasti.

The post Viis korduma kippuvat küsimust EAL gala kohta appeared first on Eesti Autospordi Liit.

_____________________________

Allikas: Eesti Autospordi Liit – www.autosport.ee